Tømrer Støvring

Står du med et behov for en professionel tømrer i Støvring?

Ring til os

+45 26 48 56 68

Skriv en mail

info@klaruptoemrer.dk

Tømrer Støvring

Et vindue, der skal skiftes – eller måske dem alle? Et tag, der skal renoveres, eller drømmen om en ny udestue, der skal realiseres?

Så har vi løsningen til dig hos Klarup Tømrerforretning ApS. Vi er et professionelt
tømrerfirma, der hver dag hjælper vores kunder med stort som småt tømrerarbejde – og vi kan også hjælpe dig.
Vi er ikke blot et tømrerfirma i Støvring. Har du brug for en tømrer i Svenstrup, en tømrer i Klarup eller en tømrer i Gistrup, så står vi også parate til at hjælpe dig her. Vi betragter nemlig også os selv som et lokalt tømrerfirma i Svenstrup, Gistrup og Klarup.
Ræk ud til os, og fortæl os om hvad du vil have realiseret. Så hjælper vores tømrer i Støvring dig godt og sikkert i mål med projektet.

Få en tømrer i Støvring, der går op i kvalitet

Når du booker os til noget tømrerarbejde – hvad enten vi taler om et lille eller et større projekt – så får du altid et stykke arbejde af den bedste kvalitet hos os. Og det smitter selvfølgelig af på de resultater, vi skaber for dig.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. For vi er stolte af vores håndværk, og vi værner om fagets tradition og bedste metoder. Selvfølgelig gør vi det også for vores kunders skyld.
Helt konkret kan du være sikker på, at resultatet af vores arbejde både vil være funktionelt, æstetisk og ordentligt at se på. Som tømrere lykkes vi bedst når vores arbejde går op i en højere enhed af ordentligt håndværk og kreativt kunstværk. Vi eksperimenterer os selvfølgelig ikke frem – men vores tømrer i Støvring ved hvordan man skaber et godt resultat, og det går vi altid målrettet efter.

Tømrer Støvring

Disse opgaver klarer vi for dig

Hos os får du ikke bare ordentligt arbejde. Der er nemlig også frit valg på alle hylder – og vores kompetencer spænder bredt.
Kort sagt tror vi ikke, at du vil lykkes med at finde et projekt til os, som vi ikke har klaret før for vores tidligere kunder. Vores erfaring med de fleste typer af opgaver inden for tømrerbranchen er på samme tid din garanti for et ordentligt stykke udført arbejde.
Alt, lige fra den simple reparation af en spisebordsstol, og til et komplet nybyggeri, det klarer vi for dig. Og så betyder det i sidste ende ikke noget om du er en af vores mindre eller større kunder.
For at gøre vores udbudspallette helt konkret for dig, så har vi herunder samlet en kompakt liste over typiske opgaver, vores tømrer i Støvring løser for vores kunder.
● Nybyggeri
● Renovering af hus
● Montering af garage eller skur
● Tilbygninger og udehuse
● Lægning af træterrasse
● Tagrenovering eller nyt tag
● Udskiftning af døre
● Udskiftning af vinduer
● Opsætning af akustiklofter og -vægge
Og selvfølgelig klarer vi endnu mere end dette! Er du i tvivl tager du bare fat i os – så finder vi en god løsning på dit projekt.

Få et godt tilbud i dag

Vi afgiver gerne tilbud til de potentielle kunder, der henvender sig til os – også selvom vores tilbud ikke nødvendigvist bliver accepteret efterfølgende. Det er sådan gamet er. Hvis du ønsker et godt tilbud fra vores tømrer i Støvring, så skal du endelig ikke tøve med at række ud til os. Vi ville elske at høre fra dig.
Ring os op på tlf.: 26 48 56 68, eller skriv til os via kontaktformularen her på siden. Vi har for vane at svare hurtigt, så vi lover, at du ikke kommer til at vente længe.
Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med dit projekt!