Tømrer Aalborg

Står du med et behov for en dygtig tømrer i Aalborg?

Ring til os

+45 26 48 56 68

Skriv en mail

info@klaruptoemrer.dk

Tømrer Aalborg

Skal du have renoveret en bolig, lagt et nyt tag, isat nye vinduer eller døre, eller noget helt fjerde?

Så har vi den rette tømrer til dig hos Klarup Tømrerforretning ApS. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma i Aalborg, der går op i at levere de bedste resultater, du kan finde i tømrerbranchen. Og det gælder både for vores store såvel som for de små opgaver.
Vi holder til som tømrer i Aalborg Øst – nærmere bestemt Hasseris. Men vi fungerer altså som tømrerfirma for hele Aalborg, og også for en god del af oplandet omkring byen. Lad os høre fra dig hvis vi skal hjælpe dig! Ræk ud til os via formularen i bunden af siden her.

Når kvalitet skal følge prisen

De fleste kender det, når håndværkerregningen stikker lidt af. Det kan være frustrerende – især når man ikke føler, at man har fået lige så meget i værdi som man har betalt. Hos Klarup Tømrerforretning ApS forholder det sig stik modsat. Bare rolig – vi er ikke de dyreste i branchen. Men vi underbyder heller ikke alle og enhver derude. Hos os får du høj kvalitet for den rette sum penge. Så kan du være sikker på, at vores arbejde holder – både rent funktionelt, og også når de skjulte hjørner kastes under lup.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. For det er med den høje kvalitet i vores arbejde, at vores tømrer i Aalborg kan sikre dig en masse værdi for pengene.
Og mens vi nu er ved det – når vi taler om kvalitet, så tænker vi ikke kun på det konkrete, fysiske resultat. Vi går også op i en kvalitetsrig oplevelse, du får med os som din tømrer i Aalborg. Når du hyrer os ind på en opgave kommer vi altid velforberedte, med et smil på læberne og parate til at tage fat på arbejdet.
Jo, der er mange tømrer-firmaer i Aalborg. Men der er få, der er virkelig dygtige – og her er vi i den sidste kategori.

Tømrer Aalborg

Dét kan vores tømrer i Aalborg klare for dig

Hos Klarup Tømrerforretning ApS er vi ikke i tvivl: Vi sidder inde med de måske mest alsidige tømrere i Aalborg.
Skal du have udskiftet et vindue, eller repareret et møbel? Den klarer vi. Skal du have renoveret taget, eller lagt et helt nyt? Det får vi også ordnet. Eller ønsker du måske hjælp til komplet nybyggeri? Bingo igen – det skal vores tømrer i Aalborg også nok assistere dig med.
Kort sagt: Du skal være meget kreativ for at finde et tømrerprojekt, vi ikke har kompetencerne til at tage på os. Med vores mange års erfaring i faget har vi både set og klaret de fleste typer af projekter først. Så du kan næppe overraske os.
Herunder har vi samlet en liste over typiske opgaver, vores tømrer i Aalborg løser for vores kunder:

  • Nybyggeri
  • Renovering af hus
  • Montering af garage eller skur
  • Tilbygninger og udehuse
  • Lægning af træterrasse
  • Tagrenovering eller nyt tag
  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Opsætning af akustiklofter og -vægge

…og meget, meget mere!
Er din opgave ikke at finde på listen herover? Så skal du ikke tøve med at række ud til os – der er gode chancer for, at vores tømrer i Ålborg godt kan hjælpe dig alligevel.

Få et 100% uforpligtende tilbud nu

Skal vores tømrer i Aalborg give dig et 100% uforpligtende og gratis tilbud på dit projekt? Så er det nu, vi meget gerne vil høre fra dig. 

Ræk ud til os på tlf.: 26 48 56 68, eller henvend dig via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig inden længe med et godt tilbud.
Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre!