Akustik

Professionel opsætning af akustikpaneler

Ring til os

+45 26 48 56 68

Skriv en mail

info@klaruptoemrer.dk

Akustik

Hos Klarup Tømrerforretning tilbyder vi effektive akustikløsninger til private og erhverv.

Oplever du problemer med dårlig akustik i dit hus eller din virksomhed? Da kan opsætning af akustikvægge eller akustiklofter i Aalborg eller omegn være løsningen.

Hos Klarup Tømrerforretning har vi stor erfaring med at skabe smukke og effektive akustikløsninger – og med opsætning af moderne akustiklofter. Vores team består af erfarne fagfolk, der har stor erfaring med opsætning af akustiklofter i mange forskellige typer af bebyggelser, hvad end det er dit hjem, konferencelokaler eller erhvervsmiljøer. Vi sørger for en professionel opsætning, der sikrer optimal lydabsorberende effekt og et flot finish. Vi tilbyder også rådgivning om valg af det rigtige akustikloft til netop dit projekt.

Vi kører ud til private boligejere, sommerhusejere og virksomheder i Klarup, Aalborg og omegn – vi kommer også gerne ud til dig, hvis du oplever gener med for megen rumklang og dårlig lyd.

Akustik

Vi har løsningerne på dit problem

Når det kommer til arbejde med akustik, har vi løsningerne til dig, uanset om det er i hjemmet eller på en arbejdsplads, hvor der sidder mange medarbejdere i samme lokale.

Ved opsætning af akustiklofter udskifter vi det gamle loft med et nyt, vel isoleret loft med troldtektplader, som absorber lyden. Ønskes der en mindre gennemgribende løsning, kan vi udskifte dele af loftet, opsætte smukke, træbeklædte akustikpaneler på en eller flere vægge – eller lave et akustikgulv.