Tømrer Svenstrup

Har du brug for en pålidelig tømrer i Svenstrup?

Ring til os

+45 26 48 56 68

Skriv en mail

info@klaruptoemrer.dk

Tømrer Svenstrup

Planlægger du at renovere din bolig, få lagt et nyt tag, installere nye vinduer eller døre, eller måske en helt anden type tømrerarbejde?

Hos Klarup Tømrerforretning ApS har vi den rette ekspertise og erfaring til at imødekomme dine behov. Som en anerkendt tømrerforretning i Svenstrup leverer vi altid arbejde af høj kvalitet – uanset opgavens størrelse.
Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os nemt via formularen nederst på siden.

Kvalitet og pris går hånd i hånd

Ingen kan lide overraskelser på regningen. Hos Klarup Tømrerforretning ApS sikrer vi dig gennemsigtighed og værdi for pengene. Vi er ikke de dyreste, men vi går heller ikke på kompromis med kvaliteten. Når du vælger os som din tømrer i Svenstrup, får du arbejde, der holder både funktionelt og æstetisk.
Men kvalitet handler ikke kun om det endelige resultat. Det handler også om den samlede oplevelse. Vores tømrere møder op forberedte, venlige og klar til at gøre dit projekt til en succes.
Vi ved, at der findes mange tømrerfirmaer, men få kan måle sig med vores dedikation til både håndværket og kundeservice.

Tømrer Svenstrup

Hvad vores tømrer i Svenstrup kan hjælpe med

os Klarup Tømrerforretning ApS tilbyder vi en bred vifte af tømreropgaver. Vores tømrere i Svenstrup har erfaring med alt fra mindre reparationer til store nybyggeriprojekter.
Har du brug for at udskifte vinduer, reparere møbler eller få lagt et nyt tag? Det kan vi klare. Eller måske går du med tanker om at bygge til eller få hjælp til et komplekst nybyggeri? Vores tømrere i Svenstrup er parate til at hjælpe dig.
Vi har set og udført det meste gennem årene, så ingen opgave er for stor eller lille for os.
Her er nogle af de mest almindelige opgaver, vi løser:

  • Nybyggeri
  • Renovering af hus
  • Montering af garage eller skur
  • Tilbygninger og udehuse
  • Lægning af træterrasse
  • Tagrenovering eller nyt tag
  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Opsætning af akustiklofter og -vægge

…og meget, meget mere!
Finder du ikke din specifikke opgave på listen? Tøv ikke med at kontakte os alligevel – vi kan sandsynligvis stadig hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud nu

Er du klar til at få et uforpligtende og gratis tilbud på dit tømrerprojekt fra vores tømrer i Svenstrup? Så tag kontakt til os i dag – vi vil meget gerne høre fra dig.

Ring til os på tlf.: 26 48 56 68, eller brug kontaktformularen her på siden. Vi vender hurtigt tilbage med et godt tilbud.
Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt!